Sørlandsidyll med familen

Denne helgen tilbrakte jeg med familien på Sørlandet, på en gård i Gjærstad. Det er en stund siden jeg har vært med søsknene mine, så det var utrolig koselig! Været var også helt fantastisk!

På fredagen gikk mye av dagen til reising, med bil og båt. Det var en lang reise og Huruma lagde klagelyder mesteparten av veien, hun måtte nemmelig sitte i bur og ikke på fanget, som hun pleier.

På lørdagen dro vi ut til kysten, og la oss på svaberget. Solen stekte, så det var deilig å bade i sjøen. Jeg fant forresten Kambucha i lokalbutikken på Gjærstad, det var ikke værst! Huruma koste seg veldig, hun elsker jo varme!

På søndagen dro vi for å se på noen tretopphytter, etterfulgt av en tur på stranden. Denne gangen en strand de har laget i ferskvann i nærheten av der vi bodde. Jeg er vanligvis ikke så stor fan av ferskvann, men denne stranden var utrolig fin og vannet var ganske klart. Det var og så en foss der, så utrolig idyllisk.

Det var utrolig deilig å endelig få litt sol og litt farge på kroppen. Og ikke minst gå rundt i sommerklær, de har ikke blitt mye brukt i år… Helgen har gått altfor fort og jeg skulle ønske jeg kunne blitt litt lenger, men hadde en viktig avtale i dag. Så nå er jeg tilbake i Sarpsborg.

Håper dere har hatt en fin helg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg