Ny hårfrisyre!

Denne uken bestemte jeg meg for å gre ut dreadsene mine. Jeg hadde de nesten et år og jeg har virkelig elsket de, jeg synes dreads er utrolig kult! Men nå hadde jeg lyst til å prøve en ny sveis. Jeg har jo hatt kort før og synes også det er veldig kult, ikke mist deilig nå som sommeren nærmer seg. Jeg prøvde først å gre de ut, jeg gredde vell ut rundt halvparten av de før jeg bare klippet resten av.

Det er mulig å gre ut dreads og håret var ikke så altfor slitt, men det tar veeeeldig lang tid og det er sykt vondt, og jeg er ganske hårsår også. Det resulterte i en veldig kort pixieklipp, og jeg digger det! Det er alltid mamma som fikser håret mitt, så hun gikk over det med saks og barbermaskin, i tillegg til å farge det veldig lyst. Jeg bruker også lillashampoo fra Fudge(den beste etter min mening) for å få det mer grått, da har jeg det i rundt 30 minutter hver gang jeg vasker det.

Det er skikkelig uvant, men utrolig deilig med så lite hår da, det tørker liksom på noen minutter og krever minimalt med shampoo. Får se om jeg skal spare ut til lengre hår eller om jeg blir å ha kort en stund. Det jeg liker med langt er at man kan gjøre litt mer med det, som å flette og krølle det. Jeg synes det er litt gøy å prøve ut ulike ting med håret og nå har jeg jo hatt veldig mange ulike frisyrer.

Hva synes dere om den nye looken?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg