Hyttetur og linsesuppe

Håper dere har hatt en fin påske så langt!

Jeg har vært på hyttetur på Søndre Sandøy og hatt noen flotte dager der med farmor og farfar. Været har vært enestående, så vi har grillet og kost oss i solveggen! Hadde tenkt på å bade men var litt for kaldt for min del, kusina mi og venninnen hennes tok en duppert, tøffe som de er!

Bilder fra i fjor.

Ellers ble det noen turer i skogen og langs kysten, og Huruma fikk lekt litt med andre hunder. Prøvde å la hun gå fritt men siden hun ikke er spesielt lydig så kan dere jo tenkte dere hvordan det gikk, endte med at hun bare gikk inn i et annet hus(heldigvis noen jeg kjenner), og da fikk jeg tilslutt tak i ho. Liten rampehund det der, hun syntes det var veldig morsomt med meg som flyr etter ho for å få tak i ho.

På kveldene på hytta ble jeg gjerne sittende med en bok, men min favoritt aktivitet på kveldene er min bullet journal bok. Under ser dere en av sidene jeg laget, med litt påsketegninger! Jeg er jo glad i å planlegge og når det kan gjøres på en kreativ måte er det jo enda bedre!

Dro hjem fra hytta i går ettermiddag så resten av påsken blir her hjemme. I dag har jeg sover lenge, gått en liten tur og laget suppe. Alle butikker er jo stengt så måtte se hva jeg hadde i skapet av matvarer. Det endte med en enkel linse og tomatsuppe, og det ble utrolig godt!

Det du trenger er:

-En boks hakkede tomater

-En boks kokte linser

-En hel gul løk

-Noen hvitløksfedd

-Grønnsaksbuljong

-Karri krydderblanding

-Olje til steking

Det første du gjør er å skjære løk i biter og mose eller hakke hvitløk. Ta olje i en kjele og stek løken og hvitløken til den er blitt litt blank. Tilsett så 4 dl vann og en blokk med grønnsaksbuljong. Kok opp og rør til buljongen er smuldret. Sil av linsene og ha de i suppa, sammen med hakkede tomater og krydder. Den er ferdig når den er varmet opp ordentlig. Server gjerne med fersk brød, jeg brukte proteinbrød som jeg bakte tidligere denne uken men som holder seg godt i kjøleskap.

Denne suppen er både enkel og kjapp i tillegg til å være veldig næringsrik og full av proteiner!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg