Helgens antrekk

Hei alle! Nå er det altfor lenge siden jeg har tittet innom bloggen, og jeg har savnet det veldig! Noen ganger er det godt å ta en pause fra sosiale medier, noe jeg har trengt i en periode nå.

Denne helgen startet utrolig bra med vegantreff i parken i går. Det var utrolig koselig og ikke minst gøy å møte andre likesinnede folk. I helgen er det selveste Gullroten, noe jeg har gledet meg til en stund nå.

Gullroten Food Awards arrangerer årlig arrangement Gullroten, to dager med foredrag, vegansk galla og prisutdeling for å feire arbeidet som gjøres innen grønn matglede og grønt og bærekraftig arbeid i Norge.

Så i kveld blir det galla på meg, med vegansk treretters. Jeg tror det kommer til å bli en veldig bra kveld!

Det er lenge siden jeg har kjøpt meg noe, da jeg for tiden sparer og lever på budget. Men denne måneden har jeg jobbet mye og kunne dermed unne meg et par nye ting.
Så da har jeg fått kjøpt meg kåpe, noen nye bukser og gensere, en body, sandaler og en kjole, som jeg skal bruke i kveld! Kjolen kjøpte jeg fra Nelly og den satt så fint, er så fornøyd!

Resten ble kjøpt på H&M. Det lenge siden jeg har pyntet meg ordentlig, og jeg elsker jo egentlig det! De siste ukene har det gått mest i joggebukse og treningsklær, så denne helgen følte jeg for å kle meg litt fint. Elsker fortsatt den korte looken, så er skikkelig usikker på om jeg beholder den eller sparer ut igjen. Man får liksom en helt annen look når man forandrer sveisen, så det er jo litt gøy!

Ønsker alle en fin helg!

Hva synes du om antrekkene?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg