Dette gleder jeg meg til i Mai

Da er det blitt mai, og dette er en av mine fvaorittmåneder. Det begynner å bli varmere, det blomstrer for fullt, det er mange soldager og det er mange fest og fridager!

Her er noe av det jeg gleder meg mest  til i mai:

-Jeg har bursdag! Jeg gleder meg til å feire dagen med venner og familie, det er alltid litt stas å ha bursdag!

-17 mai! Dagen der alle nordmenn er ute og feirer! Jeg gleder meg til å gå med bunad, være med familie, se på toget og spise is. Har ikke planlagt akkurat hva jeg skal på 17 mai enda, men jeg blir nok i Sarpsborg med venner og familie. Kanskje blir det grilling, eller om vi spiser ute, koselig blir det uansett!

-Spise masse Smoothie bowls og nicecream(iskrem basert på bananer)! Det er så godt med noe kaldt og frisk på våren og sommeren, når det er varmt ute! Den på bildet over er fra Prana Café Arendal.

-Turer i naturen. Det er så deilig å gå tur når været er fint, det er Hvitveis i skogen og frisk luft fra sjøen. Det er også koselig å gå i gågata nå som det er litt folk ute.

-Grilling med venner og familie. Jeg er skikkelig glad i grillmat, og det er så sykt mye forskjellige ting man kan legge på grillen, selvom man ikke spiser kjøtt! Også er det veldig sosialt å koselig da det er noe man ofte gjør sammen med mange andre.

-Bli brun! Jeg har begynt å ta betakaroten og er klar for å få farge på kroppen, da føler jeg meg alltid litt freshere. Litt D-vitamin og sollys er heller ikke feil. I motsetning til da jeg var yngre bruker jeg nå litt høy faktor da, det er viktig å passe på å ikke bli solbrent!

-Gå i sommerklær og kjoler. Det er så deilig å slippe mange lag med klær, og heller slenge på seg en lett sommerkjole når man skal ut. Det er jo utrolig fint også!

Hva gleder du deg til i Mai?

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg