Ny hårfrisyre!

Denne uken bestemte jeg meg for å gre ut dreadsene mine. Jeg hadde de nesten et år og jeg har virkelig elsket de, jeg synes dreads er utrolig kult! Men nå hadde jeg lyst til å prøve en ny sveis. Jeg har jo hatt kort før og synes også det er veldig kult, ikke mist deilig nå som sommeren nærmer seg. Jeg prøvde først å gre de ut, jeg gredde vell ut rundt halvparten av de før jeg bare klippet resten av.

Det er mulig å gre ut dreads og håret var ikke så altfor slitt, men det tar veeeeldig lang tid og det er sykt vondt, og jeg er ganske hårsår også. Det resulterte i en veldig kort pixieklipp, og jeg digger det! Det er alltid mamma som fikser håret mitt, så hun gikk over det med saks og barbermaskin, i tillegg til å farge det veldig lyst. Jeg bruker også lillashampoo fra Fudge(den beste etter min mening) for å få det mer grått, da har jeg det i rundt 30 minutter hver gang jeg vasker det.

Det er skikkelig uvant, men utrolig deilig med så lite hår da, det tørker liksom på noen minutter og krever minimalt med shampoo. Får se om jeg skal spare ut til lengre hår eller om jeg blir å ha kort en stund. Det jeg liker med langt er at man kan gjøre litt mer med det, som å flette og krølle det. Jeg synes det er litt gøy å prøve ut ulike ting med håret og nå har jeg jo hatt veldig mange ulike frisyrer.

Hva synes dere om den nye looken?

Hyttetur og linsesuppe

Håper dere har hatt en fin påske så langt!

Jeg har vært på hyttetur på Søndre Sandøy og hatt noen flotte dager der med farmor og farfar. Været har vært enestående, så vi har grillet og kost oss i solveggen! Hadde tenkt på å bade men var litt for kaldt for min del, kusina mi og venninnen hennes tok en duppert, tøffe som de er!

Bilder fra i fjor.

Ellers ble det noen turer i skogen og langs kysten, og Huruma fikk lekt litt med andre hunder. Prøvde å la hun gå fritt men siden hun ikke er spesielt lydig så kan dere jo tenkte dere hvordan det gikk, endte med at hun bare gikk inn i et annet hus(heldigvis noen jeg kjenner), og da fikk jeg tilslutt tak i ho. Liten rampehund det der, hun syntes det var veldig morsomt med meg som flyr etter ho for å få tak i ho.

På kveldene på hytta ble jeg gjerne sittende med en bok, men min favoritt aktivitet på kveldene er min bullet journal bok. Under ser dere en av sidene jeg laget, med litt påsketegninger! Jeg er jo glad i å planlegge og når det kan gjøres på en kreativ måte er det jo enda bedre!

Dro hjem fra hytta i går ettermiddag så resten av påsken blir her hjemme. I dag har jeg sover lenge, gått en liten tur og laget suppe. Alle butikker er jo stengt så måtte se hva jeg hadde i skapet av matvarer. Det endte med en enkel linse og tomatsuppe, og det ble utrolig godt!

Det du trenger er:

-En boks hakkede tomater

-En boks kokte linser

-En hel gul løk

-Noen hvitløksfedd

-Grønnsaksbuljong

-Karri krydderblanding

-Olje til steking

Det første du gjør er å skjære løk i biter og mose eller hakke hvitløk. Ta olje i en kjele og stek løken og hvitløken til den er blitt litt blank. Tilsett så 4 dl vann og en blokk med grønnsaksbuljong. Kok opp og rør til buljongen er smuldret. Sil av linsene og ha de i suppa, sammen med hakkede tomater og krydder. Den er ferdig når den er varmet opp ordentlig. Server gjerne med fersk brød, jeg brukte proteinbrød som jeg bakte tidligere denne uken men som holder seg godt i kjøleskap.

Denne suppen er både enkel og kjapp i tillegg til å være veldig næringsrik og full av proteiner!

Uken som var: vår, outfit, proteinbrød, helg…

Nå er det Påskeferie på meg og jeg har derfor tatt turen til hytta med besteforeldrene mine, kusina mi og Huruma. Vi kom frem i dag så har egentlig bare tatt det rolig, vi har spist felles måltider og jeg har gått en tur til stranden med Huruma. Tok også en liten napp tidligere, siden det ikke ble så mye søvn i natt(jeg hadde ikke pakket ferdig og måtte derfor stå opp tidlig). Her kommer en liten oppsummering av uken som var:

Ukens opptur: Helgen generelt har vært veldig bra. På fredag så var jeg på besøk og overnattet hos en venninne jeg ikke har sett på lenge. Vi var ute på en liten kveldstur i skogen før vi bare skravlet langt utover kvelden. På morningen lagde lillebroren hennes smoothie til oss. Lørdagskvelden var jeg på fest med noen venner i Rygge, noe som var veldig gøy! Var mange jeg ikke kjente der, men alltid hyggelig å bli kjent med nye mennesker!

Ukens nedtur: Spiste ute og ble skikkelig dårlig etterpå, er sikker på at jeg ble matforgiftet. Det var en skikkelig kjip opplevelse, men heldigvis varte det bare i sånn 15 timer, som det ofte gjør. Det var dog 15 laaange timer…

Ukens tur: På søndag tok jeg og mamma turen i stallen og vi dro ut på en skikkelig tur, der jeg satt på hesteryggen og hun gikk med Huruma. Været var amazing og hesten hadde masse energi, det var så herlig å galoppere i full fart over gjordet. Jeg føler ofte at jeg ikke er helt tilstedet, men på hesteryggen blir det automatisk at man er fokusert og tilstedet i nuet. Gleder meg allerede til neste ridetur om en uke!

Ukens antrekk: Har kjøpt med dress fra Hennes og Mauritz, den jeg har på i bildene på dette innlegget. Har ønsket meg en hel dress en stund og samtidig ønsket jeg noen rutete bukser, nå fikk jeg meg altså begge deler. Synes dressen er utrolig fin om man skal pynte seg eller skal på noe litt ordentlig, den passer med en fin topp til fest, eller ullgenser for en mer avslappet stil. Har allerede brukt den en del, på jobb, fest og nå på hytta.

Ukens trening: På fredag var jeg på yogatime, ganske rolig og fin time med fokus på stretching og balanse. Det er en stund siden jeg har vært på time så ble faktisk litt støl. Ellers har gått endel lengre turer med Huruma og noen turer med mamma og venninner. Det er veldig koselig å gå tur sammen med noen og man har ofte veldig fine samtaler. Været har jo også vært veldig fint, så det er deilig.

Ukens mat: Det har gått mye i brødmat i det siste, og hjemmebakt brød er jo så godt! Prøver å spise litt mer proteiner så i dag bakte jeg et proteinrikt brød, som ble veldig godt og saftig. Det er også veldig lett å lage og krever ikke mange ingredienser eller heving. Oppskriften fant jeg på bloggen til treningsfrue og til en liten brødform brukte jeg:

-3 dl havregryn

-3 egg(fra ordentlig frittgående høner på sørlandet)

-2 dl mager laktosefri cottage cheese(som jeg kjøper i sverige)

-1 ts bakepulver

-1 del frø(jeg brukte sesamfrø, hempfrø, chiafrø og solsikkefrø)

-litt himalayasalt

Mos cottage cheese og bland inn egg før du tilsetter de tørre ingrediensene, derretter stekes brødet på 200 grader i rundt 30 minutter før det avkjøles på rist.

Håper dere nyter påsken!

Vegan lunch: “Tuna” melt

Jeg har fått mye forespørsler om veganske oppskrifter den siste tiden.

Jeg har ofte litt hangups på ting og i det siste har det gått mye i påleggsalater. Jeg elsker påleggsalatene til Coop, som har to veganske varianter: italiensk og rødbetsalat. For noen dager siden fikk jeg lyst på tunfisksalat og prøvde meg dermed på en vegansk og hjemmelaget versjon, og det ble veldig vellykket om jeg kan si det selv! Påleggsalater er jo utrolig godt på brød og passer dermed perfekt som både frokost, lunsj og kvelds.

Denne kan du lage og ha stående i noen dager, så lag gjerne litt ekstra. Det du trenger er hvertfall:

-Vegansk majones(fra Meny)

-En boks kikerter

-Gul løk

-Spirer(kan kjøpes på meny men anbefaler å spise selv, har laget et eget innlegg om det)

-Tomat

-Peppermix og himalayasalt

-Brød(her har jeg brukt glutenfritt brød fra semper)

– Vegansk ost(kjøpt på Coop, men de fleste dagligvarer har det nå, Synnøve sin er også veldig god)

Det er bare å skylle kikertene i en sil og mose de med en gaffel. Kutt opp løk og tomater og bland sammen med kikertene. Bland så inn majones til røren er mettet, altså at den henger sammen. Smak til med salt og pepper.

Legg ønsket mengde av salaten på brød, sammen med noen skiver vegansk ost, og legg en til brødskive oppå. Legg den i en toast maskin, eller stekepanne som meg, om du ikke har rister. Gjerne bruk litt margarin for ekstra sprøtt brød og ekstra sStek på lav varme og gjerne med lokk over. Det tar gjerne litt tid før vegansk ost smelter, så vær tolvmodig! Topp med spirer for litt ekstra crisp og ikke minst næring!

Håper dere tester den ut og liker oppskriften!

Konkurranse: Gullroten 2019

Er du nysgjerrig på grønnere mat og veganisme? Da er dette en perfekt mulighet for deg! Eller om du allerede er vegetarianer eller veganer og ønsker å møte likesinnede og få inspirasjon! Jeg skal også dra på Gullroten 2019 og jeg gleder meg masse, kanskje vi ses? Håper det!

Du kan nemmelig vinne billetter til grønne foredrag i vakre Fredrikstad 15. og 16. juni 2019!
Gullroten Food Awards arrangerer årlig arrangement Gullroten, to dager med foredrag, vegansk galla og prisutdeling for å feire arbeidet som gjøres innen grønn matglede og grønt og bærekraftig arbeid i Norge.

Deltar du i min konkurranse kan du vinne gratis inngang på alle de seks foredragene! Ønsker du galla i tillegg kan dette kjøpes gjennom meg.

Info om foredragsholdere:

Forfatter, kostholdsveileder og blogger Sara Chacko holder foredrag om ernæring, helse og skal også snakke litt om hvordan vi får i oss nok næringsstoffer.
Sara har nettopp gitt ut sin fjerde bok, Dønn Grønn, hun har tidligere skrevet bøkene Supermat, Beautyfood og Supersmoothies med sin tidligere kollega Trine Berge.
Sara har jobbet med kosthold, urtemedisin, helse og mat i over tjue år og gleder seg veldig til å dele av sin erfaring og kompetanse.

Den neste er Samuel Rostøl – Animal Rights Activist!
Foredraget vil starte med hvordan man møter meningsmotstandere og har en meningsfylt samtale med dem – der begge går fra samtalen med en økt forståelse for hverandre. Der man gjennom å aktivt forsøke å forstå den andre parts verdensbilde lettere vil kunne oppnå at de også forstår oss.
Siste halvdel av forelesningen vil handle om hvordan man benytter seg av denne kunnskapen, sammen med en pragmatisk tilnærming, for å jobbe for å gjøre verden vegansk så fort som overhodet mulig.

Så har vi en foredragsholder med en utrolig spennende bakgrunn og yrkeskarriere,Hanne Kristin Rohde!
Hennes foredrag vil handle om dyrevern, dyrepoliti og «Nei til pels».

Hanne Kristin har jobbet 25 år i politiet som politiadvokat, politiinspektør og leder av Seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo Politidistrikt.
I dag er hun forfatter, mest kjent for bestselgende krimbøker og fra TV-programmet Åsted Norge. Hun er en av Norges beste kvinnelige foredragsholdere.

Neste er Halat Sophie som er utdannet personlig trener, yogalærer og gruppetreningsinstruktør. Hun studerer BA Idrettsvitenskap med studieretning Fysisk Aktivitet og Helse ved Norges Idrettshøgskole og har brukt de siste 3 årene på å fordype seg i plantekost og fysisk aktivitet. Da en større andel av verdens befolkning blir rammet av folkesykdommene kreft, diabetes og hjerte- og karsykdommer daglig blir Halat sitt engasjement for å jobbe for en friskere hverdag sterkere. I dette foredraget vil Halat presentere siste forskning som viser hvordan plantebasert kost faktisk kan hjelpe mot disse sykdommene og hvordan vi kan bruke de aktivt som primærforebygging. Og kan plantekost hjelpe forebygge eller bidra til en forbedring av psykiske lidelser?
Halat har vært veganer i snart 4 år og aktivist de siste to årene, bl.a. med oppstarten av Chalk Mafia som lager store kritt-tegninger i Oslos gater med veganske beskjeder.

Janne er neste og ble i 2014 kåret til verdens sterkeste kvinne under 70kg, og har vært Norges sterkeste kvinne hele fem ganger i sin vektklasse! Dette er rett og slett utrolig!!

For et år siden følte Janne seg elendig, klarte så vidt å stå opp fra sofaen, kjøreturer var et mareritt, treningen gjorde vondt og hun var redd kroppen var ferdig, før hun var fylt 40 år.
Hun har som mange andre, foreldre og besteforeldre med typiske vestlige sykdommer som kreft og hjerte- og karsykdommer, og var også bekymret for hvordan hun skulle klare å være en god nok mor for sin to år gamle datter.

En kveld så hun tilfeldigvis en dokumentar og helse og kosthold og fikk opp øynene for plantebasert mat. Hun ville gjøre som damen på dokumentaren og prøvde to uker på ren plantebasert kost. Etter bare fem dager reduserte Janne inntaket av medisiner, og etter 10 dager sluttet hun helt med det. Hun følte seg bedre enn på lenge, bilturene førte til gledestårer, og hun kunne trene igjen uten å bruke masse støtteprodukter. Hun sov bedre og kunne hoppe ut av sofaen om hun ønsket:
Janne har de siste 4 månedene vært 100% veganer og føler seg fantastisk! Nå skal hun vise verden at hun kan bli sterkere enn hun noen gang har vært – på plantebasert kost!

Så har vi foredragsholder Mari Hult som skal snakke om Aktivisme for den konfliktskye og introverte.
Har du lyst å engasjere deg for dyrene, men er ukomfortabel med diskusjoner, konfrontasjoner, debatt og kommentarfelt? Kjenner du tårene presse på hver gang du ser et dyr som lider, selv om det bare er på et bilde? Å være aktivist “ute i felten” er ikke for alle, men det kan være lett å ikke føle seg god nok om en ikke deltar.

“Vegetardronningen” Mari Hult driver Vegetarbloggen, en av Norges største matblogger. I 2016 ga hun ut bestselgeren “Sykt godt”, og i oktober 2018 kom oppfølgeren “Sykt enkelt”. Med en million årlige besøk på bloggen har hun gjort en stor jobb i å skape vegansk matglede i hele Norge. På Gullroten skal hun gjennom foredraget sitt fortelle om hvordan en konfliktsky og introvert dame har funnet sin plass i veganmijøet, og vise at det finnes en eller annen type aktivisme for alle som har lyst å engasjere seg for dyrene.

Det eneste du trenger å gjøre er å tagge en venn eller dele innlegget! Vinneren trekkes om en uke fra i dag! Håper å se DEG der, dette blir så bra!

Å snu en dårlig dag

Vi alle har vell hatt en dårlig dag. Noen ganger kan det komme uten at man vet hvorfor, men det kan også være en eller flere grunner til det. Det kan komme av stress og bekymringer eller at man er veldig sliten. Når jeg har en dårlig dag er det er par ting som hvertfall jeg føler at kan hjelpe, så jeg tenkte å dele det med dere!

1. Et varmt bad. Fyll badekaret med varmt vann og badeskum. Tenn noen lys og sett på noe bra musikk. Det er deilig å ligge å slappe av i badekaret, shave leggene og kanskje ta en ansiktsmaske mens du sitter der. Jeg føler meg som regel mye bedre etterpå også!

2. Lag en god drikke. Jeg elsker jo å starte dagen med kaffe så hvorfor ikke lage litt ekstra ut av det? I dag lagde jeg meg en skikkelig barista kaffe, noe lignende det de har på starbucks. Jeg brukte soyamelk som jeg varmet opp, pisket kremføte og tilsatte karamellsirup(som ef til kaffe, kjøpt på meny). Det ble skikkelig godt!

3. Gå tur. Dette føler jeg alltid hjelper på humøret, selvom det kan være utrolig vanskelig å komme seg ut til tider. Ta på deg behagelige klær tilpasset været og gå ut! Selv liker jeg å ta med Huruma og gå i skogen eller parken. Jeg synes det er så koselig om man møter på andre turgåere, hilser og smiler og kanskje tar en liten prat. Ofte stopper folk for å spørre om hvilken hunderase Huruma er(hun er Basenji btw) oc vi blir stående å prate litt, det er sååå koselig!

4. Skriv! Det kan hjelpe å sortere tanker eller bare få ut det man føler. Jeg skriver noen ganger dagbok med ting som har skjedd, ting jeg synes er vanskelig, samt hvordan jeg tenker og hvordan jeg føler meg. Det kan være hjelpsomt og greit å se tilbake på også. Om det har skjedd mye gøy er det også fint å lese det senere, når man ikke har det så greit, så kan man mimre seg tilbake, og kanskje smilet kommer?

5. Stell deg og ta på deg noe du synes er fint. Dette synes jeg hjelper utrolig mye! Når jeg har fått på meg noe fint og ordnet meg litt, føler jeg meg som regel mye bedre!

6. Møt en venn eller ring noen. Det er alltid koselig å snakke med noen, enten man møtes in real life eller snakker på telefonen. Ofte får vennenne mine meg til å føle meg bedre, og det er fint å få snakket med noen så man ikke går å gnager på ting alene. Når man har fått snakket ut føler man seg ofte litt lettere til sinns.

7. Lag noe god og næringsrik mat. For meg som liker å lage mat er dette hverfall helt topp. Det er ikke alltid jeg føler for å lage noe, men når jeg setter igang er det som regel gøy. Ikke minst får man mer energi av sunn mat. Man kan jo også invitere noen på mat, og kose seg med et godt måltid med noen man er glad i!

8. Se gjennom gamle bilder. Det er koselig å se igjennom bilder og mimre seg litt tilbake. Jeg gjør dette ofte egentlig. Se gjennom bilder fra reiser, fester og bilder med venner og familie, dette får meg ofte på andre tanker og det hjelper på humøret.

9. Hør på podcaster. Jeg elsker podcasten til Andersen og Jacobsen! De er utrolig morsomme og jeg ler ofte for meg selv når jeg hører på de. Det finnes en podkast for enhver smak så deg er bare å finne noe du liker og ha podcast marathon. Kom gjerne med tips til gode podcaster i kommentarfeltet!

10. Kos med et dyr. Det er umulig å ikke bli i bedre humør av å kose eller leke med dyr! Jeg har jo hund hjemme og drar i stallen innimellom og det er så godt for psyken!

Håper dere likte tipsene! Bildene av meg og Huruma er tatt på festningen i Halden 🙂

Toppløs og 5 på topp

Jeg har hatt et par tunge dager og det mye som har skjedd på privaten, derfor har jeg heller ikke vært så aktiv i sosiale medier. But now, im back!

I dag er det litt bedre og jeg har fått gått en ordentlig tur, med Mamma og Harald, og Huruma såklart! Tok noen bilder på toppen av Ravneberget, toppløs, men bakfra da. Det ble litt kult?
Jeg har laget en liten liste over noe favoritter jeg har for tiden som jeg tenkte å dele med dere.

1. Starbucks iskaffe med mandelmelk! Fant denne i Sverige i går og ble sååå glad! Har hatt skikkelig dilla på kaffe i det siste og disse er også fine å ta med om man ikke rekker å nytf den hjemme først. Nå som det begynner å bli varmere kan det også være digg med en kald iskaffe. Denne passer jo for de fleste da den er både vegansk og laktose-og melkefri!

2. Blomster og grønne planter. Nå blomstrer det både inne og ute og det er så herlig! Jeg synes blomster og planter er utrolig dekorativt, og det er for meg et must å ha flere planter i hus, det kan omtrent ikke bli for mange! Det som er litt uheldig er at jeg er dårlig på å vanne de, men jeg klarer som regel å redde de i siste liten.

3. Miljøvennlige sukerør av stål. Jeg drikker av sugerør hver dag og før brukte jeg mye plastikksugerør(før jeg visste hvor dårlig det var for miljøet). Jeg liker å drikke det meste av sugerør men spesielt når jeg drikker sure ting som juice og sitronvann eller eplecider eddikk. Det er flere steder man før kjøpt sugerør av stål, blant annet på Class Ohlsson. Jeg kjøpte noen fra Wish og er veldig fornøyd med de jeg fikk.

4. Sporty klær. Jeg har i det siste bodd i deilige yogabukser eller trenings og koseklær. Det kan jo brukes både når man er i aktivitet men det er så behagelig at jeg bruker det som regel når jeg bare chiller hjemme. Kjøpe et sett jeg er veldig fornøyd med, fra Kari Traa. Serien heter “Sjølvsagt” og jeg bestillte det fra getinspired. Jeg trodde at jeg hadde bestillt noe superundertøy men det passer bedre som klær til å bruke hjemme, på tur og trening eller når man gjør yoga.

5. Leppestifter. Dette har vell vart en stund men der har tatt litt av. Bestillte for noen uker siden nærmere 50 nye leppestifter! Galskap, ja i know. Det skal sies at det var en pakke med rundt 36 leppestifter fra nyx og i tillegg en pakke fra makeup mekka, hvorav begge var på salg i tillegg til pakkepris. Så bestillte jeg et par utenom. Så nå har jeg en leppestift til ethvert humør, outfit og anledning for å si det mildt. Det er så vanskelig å velge hvilken jeg skal bruke, er så sykt mange fine!


Haha! Det var så vidt jeg fikk opp beinet der, begynner å bli stiv kjenner jeg.

Håper dere får en fin helg!

Bøker jeg leser

For tiden har jeg fått litt dilla på bøker, har kjøpt noen nye og har allerede lest et par av de, bare på et par uker! Det er jo veldig gøy å lese, men for meg kan det være vanskelig å komme igang med det,samt finne roen til å fortsette. Men i det siste har jeg virkelig kost meg med bøker, gjerne med en stor kopp te til!

Jeg bestiller bøker på Ark.no der bøkene er litt billigere i butikk(har jeg fått for meg hvertfall). Grunnen til at jeg kjøper og ikke leier er at jeg vil spare opp bøker slik at jeg kan ha en bokhylle med mange bøker når “jeg blir stor”, eller flytter hjemmefra haha!

Har nå lest boken til bloggeren Drea Karlsen, den heter Psykehus. Det er akkuratt sånn type bok jeg elsker, ekte historier. Boken handler mye om livet med en psykisk lidelse, her bipolar. Hun skildrer ærlig perioder med depresjon og mani, og hvordan det er å være innlagt på psykiatrisk sykehus. Den beskriver svært alvorlige temaer, som traumer, selvmordsforsøk og selvskading. Jeg gråt mye når jeg leste den, den har satt sterke spor. Selvom det er mye trist og vanskelig inneholder den også en god dose med håp, og jeg var glad for å høre at hun har det mye bedre nå!

Så har jeg lest boken til Isabel Raad. Jeg skal innrømme at jeg, som mange andre var litt skeptisk, men også veldig nysgjerrig. Jeg vet det er mange som har hatt sterke meninger om at hun har gitt ut bok, men jeg synes uansett at man ikke bør uttale seg så kritisk om man ikke engang har tatt seg tid til å lese den. Man bør være veldig forsiktig med å dømme andre mennesker. Det er vell også det som er mye av budskapet i denne boken, ikke døm folk du ikke kjenner. Alle er så mye mer enn bare hva du ser. Dette var en utrolig sterk og gripende bok, som var vanskelig å legge fra seg! Den beskriver en vanskelig og turbulent barndom. Boken omhandler tøffe temaer som innvandring, kultur, vold og narkotikasalg, fattigdom, barneværnet og om psykiske lidelser. En barndom preget av mye utrygghet. Jeg synes det var fantastisk å lese om hvordan et barn kan sette så pris på å komme til et vanlig hjem, der man blir sett, har eget rom, voksne som husker bursdagen din, følger opp skolegang og drar på hytteturer og familiemiddager.

Nå har jeg begynt på Boken til Lilli Bendris etter å ha blitt facsinert av henne når jeg har sett henne i ulike TV-programmer. Jeg leser også boken Pillebefinnende, som er en mer fakta og forskningsbasert bok. En bok om ulike legemiddler og om hvordan legemiddelindustrien fungerer. Veldig spennende synes jeg, men jeg er jo litt nerd på sånne ting da. Det er jo to vidt forskjellige bøker, men så langt veldig spennende begge to!


Er du glad i å lese?

Sosial helg

Da var det mandag og tilbake til hverdagen og rutiner. Det var utrolig tungt å stå opp tidlig i dag. Kanskje det har med sommertiden å gjøre, jeg vet ikke. Skal uansett bli godt å få startet den nye uken.


Denne helgen har jeg vært veldig sosial, hatt det veldig gøy med både venner og familie!
På fredagen var jeg hjemme hos Bella, og vi hadde det såå fint! Vi var fire venner der, hørte på musikk og koste oss! Bella var søt og hadde kjøpt snacks til meg og oscar(han er veganer). Blandt annet bananer haha!


Ofte drar vi ut også men denne dagen bare chillet vi hjemme. Vi fikk snakket mye og ikke minst ledd masse!
Fredagens antrekk består forresten i svart høytlivsbukse og singlett fra bikbok. Beltet tror jeg er fra H&M. Veldig enkelt, men støvlettene gjør liksom det lille ekstra. Disse er fra Nelly.


På lørdagen var jeg jo en tur i Moss, før jeg senere møtte en venninne på Pizzanini. Ble litt senere ute enn planlagt, men vi hadde det gøy! Det var god stemning, masse hyggelige folk og mange som danset.


Søndagen ble en rolig dag. Jeg og søsteren min dro på Cafe Sarpen for lunsj og milkshake. De har seriøst verdens beste milkshake! I dag har ho dratt i militæret, så det var fint å få litt tid med henne i går!
Håper dere har hatt en fin helg og at dere får en fin uke!