Svar på spørsmål: Reiseplaner, nudes, min helg, trening…

Jeg fikk inn noen spørsmål på Instagram for en stund siden, og nå svarer på disse. Håper dere liker svarene og om dere har andre spørsmål er det bare å spørre så tar jeg det med neste gang!

– Hvordan går det med deg? Dette spørsmålet er alltid koselig å få! Har hatt en noen  utrolig gøyale uker der jeg har blitt kjent med flere nye og vært litt på farten. Jeg har egentlig ikke gjort så mye annet enn å være med folk, dratt ut, sett filmer og vært ute og spist. Har hatt så mange latterkramper, blir støl i magen liksom haha! Har også dager der jeg sliter med å stå opp og komme meg ut, men merker at det blir litt lettere også nå som det begynner å bli lysere ute.

-Hva liker du å gjøre når du er alene hjemme? Innimellom og i  perioder er jeg skikkelig glad i å være helt alene. Da kan jeg ofte lage meg noe god og sunn mat, lese(leser som regel selvbiografier eller bøker om psykologi og helse, for tiden leser jeg boken til Peder Kjøs),  se på serier, freshe meg opp med ansikstmaske, skrubbe kroppen, ta et langt bad, farge øyenbryn osv. Er glad i å holde på med kreative ting som acrylmaling og strikking. Er også glad i å gå tur i skogen, men ikke når det er så kaldt… På sommeren går jeg gjerne 3 timers turer men nå om vinteren holder det med en halvtime om gangen, og hadde det ikke vært for Huruma hadde jeg nok ikke kommet meg ut i den kulda… Siden det har vært litt sol den siste uken har jeg derimot vært flink å gå noen timer flere ganger, det hjelper når man går sammen med noen så har gått med en dame som har to Basenjier.

-Vis du skulle skrevet bok, hva ville den handlet om? Dette er et veldig vanskelig spørsmål da jeg aldri har tenkt på å skrive bok. Vet liksom ikke om et tema jeg kunne skrevet en hel bok om. Vis jeg hadde reist jorden rundt kunne det kanskje være noe å skrive om det, ulike tips for de forskjellige destinasjonene og litt om forskjellige kulturer og møter med mennesker. Det kunne vært spennende! Eller en bok om hvordan finne seg selv, om jeg noen gang gjør det da. Skal jo flytte til Oslo og studere yoga så kanskje en transformasjon til en yogisk livstil?

-Er du avhengig av noe? Det vil jeg ikke si, jeg er veldig sånn at jeg ikke vil være avhengig av noe. Jeg drikker jo både kaffe og koffeinholdige drikker, men tar en pause innimellom for å ikke bli avhengig og også for å få en større effekt når jeg først drikker det. Har tidligere vært avhengig av både sjokolade og sukker, og det er ganske slitsomt!

-Hvordan trener du? Jeg trener styrke, enten på treningssenter eller hjemme. I dag skulle jeg få unna både rydding og trening så da ble det en kjapp treningsøkt på matta hjemme. Jeg bruker da både strikker og noen manualer til å trene muskler i hele kroppen. Sånn var dagens økt:

-20×3 reps knebøy med strikker

-15×3 reps utfall med manualer

-15×3 biceps curl med manualer

-20×2  skulderpress med manualer

-20×3 rotasjon med manualer

-15×3 crunches

-15×2 donkeykicks

-20×3 glutebridge med strikk

-20×3 Stående roing med manualer

Brukte vell rundt en halvtime, så det var en kort men likevel bra treningsøkt synes jeg. Husk at alt er bedre enn ingenting!

Hvordan var helgen? Denne helgen var utrolig gøy! På fredag dro jeg til Oslo for å møte pappa. Jeg dro litt tidlig inn og skjekker inn på hotellet vi skulle være på fra fredag til lørdag. Det regnet og var grått ute så var egentlig bare på hotellrommet og slappet av til pappa kom fra jobben. Vi dro deretter til operaen og så på to ballett forestillinger, “Ildfuglen” og “Vårofferet”. Jeg har jo selv danset ballett tidligere og har veldig passion for dans så det var utrolig gøy å se disse danseforestillingene. Jeg blir så inspirert og imponert over hva danserne får til og hva de formidler gjennom dansen, og ikke minst av livstilen de lever, der de dedikerer så mye til dans! Etter det dro vi ut å spiste på en Italiensk restaurant på Majorstuen, Villa Paradiso. Det var veldig god mat der, jeg bestilte salat med italiensk ost noe som var amazing. Har hørt at pizzaen der er fantastisk så får prøve den neste gang. Det ble den middag så dro til hotellet og sov etter det. På morningen spiste vi frokost på hotellet, elsker virkelig hotellftokoster, det er det beste med å bo på hotell synes jeg 🙂

Lørdagskvelden var det jentekveld hos en venninne med ost og kjeks. Og jellyshots haha! Hadde planer om å dra hjem tidlig, men blir alltid veldig gira når jeg setter igang så det ble bytur med girlsa, i Moss faktisk. Det var kjempestemning både på vors og på byen, så koste meg kjempemasse! Ble kjent med så mange fine jenter! Søndagen ble som vanlig veldig rolig, sov lenge og kjøpte meg thaimat fra Art sushi, som etter min mening har den beste maten i Sarpsborg.

Spise du brød? Ja, det gjør jeg. Varierer med hvilke typer og er mest glad i ordentlig grovt brød og surdeigsbrød. Når jeg er i Sverige pleier jeg å kjøpe noe som heter protein toast, som er et veldig proteinrikt brød. Eller så har jeg kjøpt Esekiel brød fra Sunkost, som trolig er verdens sunneste brød. Det består av spirede bønner og linser, samt korn, noe som gjør at det innholder alle de essensielle aminosyrene og er dermed en fullverdig proteinkilde. Det er også veldig lettfordøyelig og inneholder minimalt med gjær.

Har du noen allergier? Jeg har laktoseintoleranse, så jeg tåler altså ikke melkeprodukter. Det er ikke sånn at det er farlig om jeg spiser det, men jeg merker det fort på på magen, at jeg blir opplåst, kvalm og uvel.

Sender du nudes? Nei, tror aldri jeg har sendt noe med mer hud en det jeg viser på Instagram og bloggen. Vis det er sånn at noe skulle komme ut så ønsker jeg ikke at det skulle vært noe jeg ikke kan stå for. Jeg mener ikke at det er noe som helst galt med å sende det og jeg forstår veldig godt at folk i avstandsforhold for eksempel sender bilder. Desverre er det altfor mange som opplever at bilder blir spredd og det er absolutt ikke greit!

Har du planlagt noen reiser fremover? Ja det har jeg! Den neste reisen blir en storbytur til Berlin, Praha og Polen. Det er to store byer jeg aldri har vært i så det blir kult! Reisen avsluttes med et halvmaraton. Bra med litt motivasjon til trening, selv om jeg skal innrømme at jeg blir nervøs av tanken på å løpe så langt. Det er i sommer så har heldigvis litt tid på å bli i litt bedre form. Den neste turen som er planlagt er til Marokko, noe jeg har hatt lyst til en god stund! Driver å leser litt om Marokko og gleder meg utrolig mye 🙂 Vet også at yogautdanningen har en tur på slutten av året, en yogaretreat i Portogal. Det å dra på yogaretreat tror jeg blir bra, en reise med helse og velvære i fokus, det tror jeg blir inspirerende og fint. Ikke minst det å reise i en gruppe, der alle har noe til felles, yoga.

Noen spørsmål dere savnet, eller noe dere vil jeg skal ta med neste runde?

Vinterparadis: Bildedryss!

Nå er det endelig vinterferie og første helgen blir vi å tilbringe i Lillehammer og på Hafjell. Vi kjørte opp i går og kom frem på kvelden. Vi bor hos noen i familien her og det er såå koselig! Det har liksom blitt en tradisjon.

Vi fikk servert taco på kvelden, satt litt oppe og pratet før vi la oss ikke så altfor sent, vi var litt slitne etter en lang biltur. Bilen var jo stappet så full som det gikk an, så var ikke akkurat en behagelig reise, men absolutt verdt det!

I dag stod jeg opp ganske tidlig, så hadde en rolig og deilig morgen. Felles frokost hadde vi også, synes det er skikkelig koselig! I 11 tiden dro vi ut i bakken på Hafjell. Skal innrømme at jeg var litt nervøs for å stå på snowboard siden det er vell et eller to år siden sist…

Det gikk overaskende bra og det var kjempemorsomt. Det er også utrolig fint på Hafjelltoppen! I dag var det casting til X-games så vi fikk sett det mens vi spiste lunsj.

Etter bakken hadde vi planer om å dra inn til Lillehammer sentrum fordi det skjedde endel der i dag. Konsert og fyrverkeri blandet annet. Vi klarte å kjøre oss litt vill på tilbakeveien og tiden ble litt knapp så vi endte med å bare slappe av hjemme. Vi var jo ganske slitne etter en dag i bakken uansett.

Det ble pizza til kveld etterfulgt av kaker og is. Har hatt en perfekt lørdag med andre ord!

Hva gjør dere i helgen?

Valentines day

I dag er selveste valentinsdagen! Dette er vell en dag som er både elsket og hatet. Mange har store forventninger til dagen, mens for andre er det kanskje ikke så spesielt. For noen kan det sikkert være en vanskelig dag også. Det er jo utrolig koselig å feire kjærligheten, mens for de som er single kan man muligens føle seg litt ekstra ensom. Jeg tenkte uansett å komme med et par tips til hva man kan gjøre på denne dagen for at den skal bli litt mer spesielt.

Skriv et kort: Det enkle er ofte det beste! Det er ikke nødvendig med dyre gaver, et kort hvor du skriver masse hyggelig er noe av det beste man kan få!

Gå tur: Det er alltid deilig å få gått en tur i dagslys. Når man går tur blir ofte tankene klarere og det blir ofte gode, fine samtaler på tur.

Bilder: Samle masse bilder i et album eller lignende og gi til din kjære, det blir garantert noe den andre setter stor pris på!

Romantisk middag: Lag en god middag hjemme eller gå ut å spis på resturant. Gjør litt ekstra ut av det ved å tenne lys og pynte med blomster osv. Duftlys lager så god stemning! Gå et sted dere begge liker å spise eller kanskje dere skal prøve noe nytt?

Spa: Hva med å gi hverandre massasje og lage litt stemning med musikk, lys og oljer med aromatisk duft. Eller vis du er alene, hva med å unne seg en lita massasje av en profesjonell eller et langt varmt bad?

Gaver: Det er alltid hyggelig med gaver, både å få og å gi! Man kan jo også unne seg selv noe fint, det har jeg gjort i dag!

Bak noe digg: Lag kake eller gjærbakst. Selv synes jeg det er veldig gøy og nesten meditativ å bake, også er det godt å kunne kose seg med det når det er ferdig! Her hjemme er søsteren min i full gang med å bake gulrotkake. Ekstra søtt blir det jo med en hjerteform, slik som hun skal bruke!

Så langt har jeg tilbringt dagen med mamma. Vi har gått tur i noen timer, shoppet litt(skal på fjellet i helgen så måtte ha litt alpint utstyr) og ikke minst har vi spist en god lunsj på jordbærpikene. Synes de har utrolig god mat der! Vi spiste cecarsalat der vi byttet ut kyllingen med blåmuggost, det er kjempegodt med blåmuggost i salat! Ikke vegansk men hvertfall vegetarisk. Nå er jeg så sliten at kroppen gjør vondt, så blir bare å slappe av noen timer nå, så får vi se hva dagen bringer. Det som er bra med å være singel er at jeg kan gjøre akkurat som jeg vil! Har fått masse fargestifter fra wish i dag så tenkte å prøve meg på noe nytt, bullet journal. Ellers må jeg pakke ferdig til Hafjell tur og lage handleliste til Sverige tur imorra, ellers går det vell helt over styr.

❤Håper alle får en fin dag! Happy Valentine ❤

Uken som gikk og bilder fra lørdagen!

God søndag folkens!

I dag har jeg kun slappet av hjemme, samt gått en liten tur. I går var jeg på Egon med noen venner og det ble ganske sent, så deilig å bare være hjemme i dag. Det var kjempe koselig i går og vi hadde det utrolig gøy! Siden det er slutten på denne uken skal jeg skrive en liten oppsummering.

Ukens fokus: Å få mer struktur i hverdagen. Har hatt noen tunge dager og jeg vet at det vil bli bedre om jeg får litt mer struktur på dagene mine. Jeg må få bedre rutiner for når jeg legger meg og står opp, faste måltider, tur ute hver dag, trening, yoga, jobb osv…

Fine Isabell!! <3

Ukens høydepunkt: Lørdagen som jeg tilbringte med mine gode venner, det er alltid gøy å henge med de! Var på Egon, og fikk kjempegod service må jeg si. En topp kveld!

Ukens cravings: Det må bli tørket mango, det smaker ærlig bedre enn godteri og jeg har helt dilla på det. Har spist det nesten hver dag, i flere uker egentlig. Det er så godt med noe søtt på kvelden synes jeg, og da er jo tørket frukt et veldig godt alternativ i mind øyne.

Ukens nedtur: At det er så kaldt og at jeg ikke klarer å komme meg ut når det er så mye snø. Har jo lyst til å dra ut på turer, dra i stallen og stå på ski. Jeg er så sykt frysepinne og klarer liksom ikke å motivere meg selv til å gå ut med mindre jeg må…

Ukens mat: Asiatisk mat og sushi. Det er jo såå godt! Var ute å spiste lunsj med mamma og søsteren på art solsiden på torget i Sarpsborg, de må ha den beste måten!

Ukens innkjøp: Har ikke hatt lommebok en lang stund og har rotet bort både kort og nøkler. Nå har jeg endelig fått meg en lommebok og nye nøkler, så nå vil jeg prøve å bli mer organisert. Er ikke lett å være så surrete… Kjøpte Calvin klein fra Zalando og er veldig fornøyd, får plass til alt den den skal og får plass i lomma. Ellers så har jeg gjort noen små innkjøp av klær og sminke.