Ny mobil og masse bilder!

Nå har jeg fått ny mobil, Samsung Galaxy 9 pluss, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Hadde tidligere en eldre versjon av Huawei, som var veldig treg, hang seg opp hele tiden og tok ikke de beste bildene.

Det er utrolig gøy å ta bilder nå, når kvaliteten blir så bra! Tenkte derfor jeg skulle vise dere mine siste antrekk, som jeg har tatt med selvutløser:

Dette er hva jeg har på i dag. Ripped jeans av merket Karve, genser fra Cubus, belte fra Nelly og MK veske.

I går var det mer chilleklær, men jeg synes for tiden at sporty og comfy klær er veldig kult også!

Elsker denne joggebuksen og rumpetasken fra Bik bok! T-skjorten er obviously fra Adidas originals.

Så er det disse superdigge tøflene, som jeg kjøpte på salg i en skobutikk, sammen med tennissokker fra Fila. Tror det er første gang jeg kjøper sokker selv, det føles liksom så unødvendig å kjøpe, men man jo jo ha det også da. Pleier jo å bruke sokker men da har jeg enten fått i gave eller bare bruker de vi har hjemme hehe. Men nå som det er kaldt ville jeg ha noen høye litt tykke.

Akkurat nå chiller jeg å Huruma inne under pledd, skal snart ut i kulda. Brrr

 

Oppskrift: Vegetar-Enchiladas

  1. Taco er nok noe av det beste jeg vet, og det finnes så utrolig mange måter å lage det på! I dag prøvde jeg en ny vri, nemlig Enchiladas. Enchiladas er gratinerte tacolefser som ofte er fylt med grønnsaker og kjøttdeig, hvor jeg her bare har byttet ut vanlig kjøttdeig med vegetarfarse.

Dette brukte jeg til ca 4 posjoner:

-1 pakke med tortilla lomper(gjerne fullkorn)

-Revet ost

-2 bokser med chunky salsa

-1 pakke tacokrydder

-1 paprika

-1 løk

-1 pakke soyafarse fra hälsans kök

-Fersk koreander

-1 boks mais

-Olivenolje eller annet stekefett

+Avokado, lime og salat som tilbehør

Kutt opp grønnsakene og start med å frese løken til den er gjennomsiktig. Tilsett så farsen og stek på litt lavere varme til den er blitt god å varm. Tilsett så paprika, mais og tacokrydder. Bland inn en boks salsa til slutt.

Sett stekeovnen på 200 grader, mens du fordeler blandingen  i lefsene, ruller de sammen og legger de inntil hverandre i en stekeform. Strø ønsket mengde ost over lefsene for du setter de inn i oven. Følg med, de er ferdige når tortillaene har blitt sprøe i kantene og osten har smeltet. Kutt opp salat og avokado imens, ha sitron og salt over bitene med avokado. Server tortillaene med salsa og masse fersk koreander.

Denne retten faller i smak for både store og små, veggiser eller ei! Den ble veldig populær når jeg lagde den 🙂

Mitt 2018, nyttårsaften look og nyttårsforsetter

Sommeren 2018 var da jeg startet å blogge, noe jeg er veldig glad for at jeg turte å kaste meg i! Jeg begynte i hovedsak å blogge for meg selv, jeg ville ha forandring og tenkte at bloggen kunne hjelpe litt med motivasjonen. Jeg håper også at noe har vært interessant å lese og at noen kanskje har blitt inspirert. Jeg har jo veldig mange interesser så det har vært mange ulike temaer, noe jeg kommer til å fortsette med. Det viktigste budskapet for meg har vell kanskje vært miljøbevissthet og vegan/vegetarkosthold. Dette er noe jeg har forbedret meg mye på, men har fortsatt mye jeg kan gjøre bedre.

2018 har vært et år der jeg har lært mye om meg selv og funnet meg selv på mange måter, jeg har blitt kjent med mange nye mennesker, oppfylt drømmen om hund, reist, gått på yogakurs, flyttet, jobbet, gått i terapi, gått mye turer, holdt på med hest og vært mye i Oslo. Det har vært mange både gode og dårlige minner og erfaringer som jeg tar med meg videre. 2019 blir ingen ny start men en fortsettelse på den reisen jeg er på nå, og forhåpentligvis nærmere mine drømmer og mål. Det er også viktig å stoppe opp og leve i nuet, selvom man har mål man jobber mot.

Nyttårsaften for meg blir bare med noen få i år, vi skal spise god mat, drikke vin og hygge oss. Jeg har på meg en grønn velour onepiece jeg kjøpte på bikbok til et julebord i desember, jeg synes den er helt sykt fin! Love it! Mye av sminken jeg har på meg er fra makeupmekka sin veganske kolleksjon, det er veldig god sminke og prisen er absolutt ikke til å klage over. Fikk også satt på vippeextensions hos K.A.N.S Beauty i Moss og kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg har klassiske vipper og ville ha så lange som mulig og fikk da rundt 14 mm.

Når det kommer til nyttårsforsetter er det egentlig alltid noe jeg pleier å skrive ned, uansett hvor klisje det er. Her er de jeg har for året 2019:

Spise sunnere: Har blitt mye utskeielser i løpet av desember og jeg er klar for å spise mye mer grønt og mindre sukker. Har egentlig begynt de siste dagen, med mer turer ute og mye ferske grønnsaker på tallerkenen. Sukker er noe jeg vil kutte ut i form av godteri men kommer fortsatt til å spise mye frukt. Jeg har både juicer, mixer og spiralizer så dette er redskaper jeg vil bruke litt oftere.

Drikke mer vann: Jeg vil ha som vane å alltid starte dagen med et stort glass med vann og drikke jevnt utover dagen  for å holde meg hydrert. Dette er veldig bra for huden, prestasjon, for økt energi og for generell velvære.

Kjøpe mindre: Jeg skrev i mitt første innlegg på bloggen at jeg gikk mot et mer minimalistisk liv. Akkurat det føler jeg ikke at jeg har vært så flink. Fremover vil jeg bli flinkere til å kjøpe kun det jeg virkelig trenger og heller kjøpe det brukt. Dette leder egentlig til det neste punktet.

Spare penger: Vis jeg kjøper mindre og kjøper brukt vil jeg også kunne spare mer penger. Jeg har tidligere vært veldig flink til å spare penger, men har ikke vært det den siste tiden. Jeg vet at jeg kan klare det bra om jeg bare virkelig går inn for det, og det skal jeg det kommende året. Også på matfronten kan jeg spare mye ved bedre planlegging, slik at jeg ikke gjør like mange impulskjøp og små-kjøp på farten.

Aktivitet og søvn: Jeg har aktivitetsklokke fra polar som måler hvor aktiv jeg er, hvor mange skritt jeg går, hvordan jeg sover osv. Jeg prøver å gå MINST 10 tusen skritt, men helst mer, så dette er et mål jeg vil fortsette med og øke etterhvert. Jeg vil også trene styrke oftere på senteret, enten for meg selv med tyngre vekter eller på gruppetimer som jeg også er stor fan av. Når det kommer til søvn prøver jeg å ligge på 8-9 timer da jeg føler at jeg trenger ganske mye søvn for å fungere på dagen.

Blogge oftere: Jeg er jo veldig glad i å skrive og å ta bilder så vil prioritere mer tid til bloggen fremover. Håper at det kan bli en slags rutine på det også og at jeg får til noen innlegg her i uken, eller oftere.

Ønsker alle et fantastisk 2019!! Har du noen nyttårsforsetter for det kommende året?