Første dag i Albania

Etter å ha reist i hele natt, kom vi enderlig frem til leiligheten i Saranda i dag tidlig. Det ble dårlig med søvn på turen, så det første vi gjorde var å legge oss til å sove og våknet ikke før rundt klokken 14. 

Dette er utsikten på fra toppleiligheten vår!

Vi dro ut å spiste før vi tok et kveldsbad, noe som var helt magisk! Vi lå og koste oss på stranden omtrent til sola var gått ned, før vi dro på restaurant og spiste, tok litt vin, is og kaffe. 

Jeg spiste Kaprese salat med tomat, mozzarella og pesto. Passer skikkelig godt til hvitvin 🙂

Ellers har vi bare gått litt rundt og tittet, og vært på supermarkedet. Merker jeg fortsatt er litt trøtt, så blir nok ikke så sent i kveld. I morgen blir det stranda på et hotell og forhåpentligvis litt shopping. Ikke at det er så sykt mye å kjøpe her, men de har litt fine sko, vesker, kjoler, stråhatter, bukser og solbriller. 

Her er fra strandpromenaden i Sarande. Det er så koselig med masse folk på kvelden! De har masse små boder som selger diverse smykker og andre hjemmelagede ting, skal titte nærmere en av de kommende dagene.

Kjolen er forresten en av de bedre kjøpene fra Wish! Den er liten i størrelsen da, denne er i XL.

Hvordan har dagen deres vært?

 

 

 

Slik gjør jeg meg klar for ferie!

Da har vi flyttet alt, og senere i dag reiser jeg med familien min til Albania. Har allerede pakket det meste, så tar det ganske rolig før jeg reiser. Vi skal først ta fly fra Gardemoen til Korfu i Hellas og dermed ta båt til Saranda i Albania. Det blir en ganske lang reise, så deilig med litt tid til å slappe av!

Har kjøpt badebalje som ble testet ut i dag, funket veldig bra egentlig! Den tar ikke så mye plass, men er likevel behagelig å sitte i. Badebaljen ble kjøpt i nettbutikken Coolstuff.no og koster litt over en tusenlapp. I glasset har jeg iste, synes det smaker bedre i stettglass. haha!

Noe jeg pleier å gjøre før sydenferie er å skrubbe kroppen med hansker. Da fjerner man døde hudceller, som gjør at man vil få en jevn og fin brunfarge! Jeg tok meg også tid til å ta ansiktsmaske, lakke negler, shave legger og til slutt smøre meg inn med kokosolje.

Jeg er glad i produktene til No7, som er laget av naturlige ingredienser fra Dødehavet. Ansiktsmasken var av dette merket og er en dyprengjørende gjørmemaske. I vannet bruker jeg roseolje for fuktighet og deilig duft, samt badeskum fra rituals. 

Har fått denne boken om naturkosmetikk og gleder meg til å teste ut oppskriftene. Det er utrolig mye man kan lage selv! Blant annet kan man lage kroppskrubb av kaffegruten, noe som skal være veldig bra.

Nå skal jeg bare spise, pakke det siste og kanskje ta en liten napp før vi drar avgårde til Gardemoen! Gleder meg masse til å komme tilbake til Albania og bare nyte livet til det fulle! 

Nytt hjem!

Jeg har visst at jeg skal flytte en stund og endelig er vi i gang! Har levd ganske trangt en periode, så deilig med mer plass. Har fått utrolig god hjelp av noen sterke mannfolk heldigvis, så har fått gjort ganske mye. Har pakket ut på rommet og det er nesten ferdig, men fortsatt endel som må gjøres i resten av huset. Uansett tenkte jeg skulle vise dere hvordan det har blitt på soverommet der hippie Mariello og dyrevennene skal bo!

Deilig med stor dobbelseng, nytt sengesett fra Princess og masse pynteputer fra Indiska. Fikk også mange planter etter min kjære bestemor, som som jeg skal prøve å ta vare på og behandle med kjærlighet. Synes det er så fint med masse planter, rommet blir mye mer levende.

Har ønsket meg dette indiske teppet sååååå lenge! Det er med elefanten Ganesha, som symboliserer intellekt og visdom; passer bra ved arbeidspulten. Teppe kjøpte jeg på Skjærhalden, Hvaler faktisk. Det er en Indisk dame som har en bod der, hun er supersøt og selger skikkelig mye fint. Alt er importert fra India og man merker at det er god kvalitet.

Matte bare ha denne Ashai tekanna fra Indiska, samt grønn te, gullfat og disse glassene. Blir digg med varm te når høsten og vinteren kommer vet jeg.

Puffen og gulvteppene er importert fra Marokko og Vannpipa er fra Tyrkia. I kurven har jeg masse garn, driver å strikker noe, som jeg skal vise dere etterhvert! Farfar var en tur  innom i dag og tittet på rommet mitt, han sa at det var som å komme til syden! haha! Det var veldig kjekt å høre siden jeg ville ha et urbant og eksotisk rom.

Jeg har brukt eplekasser fra Kremmerhuset som bokhyller. Her har jeg noen av mine favorittbøker og bøker jeg ønsker å lese i nærmeste fremtid. Den øverste boken handler om en jente som bodde og reiste med familien i Afrika. Jenta heter Tippi og jeg husker hun var mitt forbilde når jeg var mindre, tror det var fordi hun kunne snakke med dyr. Må nesten lese den igjen. Det er skikkelig mange fine bilder fra Afrika i boken!

Giraffen er også kjøpt i Afrika, Uganda, og er håndlaget. Det er et totemdyr, som står for en sterk tilknytning til familie og venner. Kanskje det er mitt kraftdyr?

Har også en del detaljer med Buddha på, synes han er utrolig inspirerende. Buddha figurer er ikke bare fine og kunstneriske, men er et viktig symbol for både oppvåkning og meditativ stillhet. For meg er det en bra påminnelse om hvordan livsstil jeg ønsker å leve. Disse er fra en kul butikk i gamlebyen, husker desverre ikke hva den heter…

Saltsteinene er kjøpt på Home & Cottage, med deilige duftlys fra IKEA. Favoritt-duftene er markjordbær og vanilje.

Boka “innsiktsmeditasjon” handler om mye av dette og om hvordan man kan bruke meditasjon til å forbedre konsentrasjonen og oppmerksomheten.

Så må jeg selvfølgelig ha snacks som alltid, denne gangen gojibær, mandler og valnøtter.

Har også røkelse på rommet. Lukten heter Aroma tempel og minner om lukten som er typisk i alternative/hippie butikker. Jeg liker denne lukten veldig godt, men noen av vennene mine er ikke like begeistret…. hehe

Under mandalateppe har jeg lagt en yogamatte, så her blir jeg å praktisere yoga, meditasjon og enkel styrketrening. Planen er å jobbe litt som yogalærer etterhvert. Skal starte på noen kurs til høsten, det gleder jeg meg til!

Bordet jeg har i sengen er et chakkibord, inspirert av India. Det er også kjøpt på Kremmerhuset og er perfekt til å ha flere kubbelys på.

Nå har jeg akkurat spist sushi med avokado og agurk, og jeg kjenner at jeg er skikkelig sliten etter flytting… Er veldig fornøyd da!

Det skal bli så digg å ta en kald dusj, shave leggene, smøre meg inn med bodybutter og deretter legge seg i nytt sengetøy! Ingenting slår det! 

God natt fra meg! 🙂

Mine tips for en bra dag!

I dag har vært en skikkelig bra dag så langt og jeg tror det har noe med hvordan jeg startet den på. For meg er det viktig med litt tid på morgenen slik at det ikke blir så stressende. Jeg vil også begynne dagen med å tenke positivt. Jeg har samlet noen tips som jeg selv synes funker, som gir meg en god start og et godt utgangspunkt for resten av dagen.

Stå opp litt tidligere, slik at du har litt mer tid på morgenen. Dette betyr også at du kanskje bør legge deg litt tidligere, da søvn også er veldig viktig.

-Ta deg litt tid til å strekke og bevege på kroppen, sånn at du våkner ordentlig. Det er også fint å trene på morgenen, da føler jeg meg alltid så bra resten av dagen! 

-Prøv å vente med å sjekke mobilen, og ta deg litt tid for deg selv.

-Frokost! En ordentlig frokost som er både god og sunn er et must for meg på morgenen. Ofte planlegger jeg den dagen før sånn at jeg gleder meg til å stå opp og spise frokost. Frokosten bør bestå av langsomme karbohydrater, fiber, protein og sunt fett(enumettet og flerumettet fett, finnes mye i planteriket). Så det kan være noe for eksempel avokado toast med grovt brød, havregrøt med nøtter og bær, smoothie med nøttesmør og musli. Eller som jeg hadde i dag, grov baguette med peanøttsmør, banan og et dryss kanel, super enkelt og godt!

-SMIL til deg selv i speilet, dette sender signaler til hjernen om at du er glad. Så om du ikke var glad fra før kan du lure hjernen til å tro at du er glad.

-Hør på motiverende podcasts, det er mange gode TED talks for eksempel.

-Ta en dusj eller et bad om du har tid. Gjør noe som får deg til å føle deg fresh. Dette kan være å sette sammen et fint antrekk, ta på litt sminke, fikse håeret osv.

Skriv journal. Dette er noe man bør gjøre så ofte som mulig, og gjerne på morgningen. Jeg har 3 punkter eller spørsmål jeg stiller meg selv og prøver å svare så godt jeg kan.

“Hva er jeg takknemlig for?” Jeg har mye å være takknemlig for, og det er jeg helt sikker på at du har også! Dette kan være alt fra at du er takknemlig for livet til at du setter pris på kaffekoppen på morgenkvisten. Jeg er takknemlig for familien min, de fine vennene mine, at jeg har en vellfungerende kropp, det at jeg kan holde på med hest, katten min Findus, ny leilighet, badekar, for den lærerike jobben og ikke minst den fantastiske naturen.

“Hva kan jeg gjøre for at dagen skal bli bra?” Her kan man skrive hva man tenker å gjøre den dagen som man gleder seg til(eller gleder seg til å bli ferdig med…)  I dag skrev jeg: Å dra på stranda, bade i saltvann, spise en god frokost, ha med frukt og iste på stranda, lage iskaffe, pakke resten av det jeg skal flytte, gå en tur, gi noen en klem og å ta noen fine bilder.

“Jeg er…” Her skal du fokusere på positive ting og egenskaper ved deg selv. Denne synes jeg er veldig viktig da man ofte har en tendens til å fokusere mye på negative ting ved seg selv. Tenk så bra du er og så mye du får til! I dag skrev jeg dette om meg selv: Jeg er snill, sterk, vakker, morsom, kreativ, smart og reflektert. 

Prøv ut gjerne ut noen om gangen, jeg skjønner at det ikke alltid er lett å få tid til allverdens på morgenen om man skal tidlig på jobb eller skole. Men om du har ferie, er det jo en super mulighet for å teste ut hvordan du får en best mulig dag! Lykke til <3

 

 

 

Hjemmelaget iste

Nå som det er så sinnsykt varmt er det utrolig forfriskende med noe kaldt å drikke. Vanligvis pleier jeg å drikke en del grønn te, men det er rett og slett altfor varmt til å i det hele tatt tenkte på å drikke varm te. Derfor har jeg laget iste med grønn te, og det ble kjempegodt. 

Grønn te er i motsetning til andre typer te ikke gått gjennom en gjæringsprosess og har derfor et høyere innhold av helsefremmende stoffer, vitaminer og mineraler. Den inneholder mye antioksidanter og polyfenoler, som stabiliserer blodsukkeret og kan bidra til høyere forbrenning. 

*De som går på blodfortynnende medisin bør konsultere seg med lege før de drikker grønn te, ettersom den er rik på vitamin K.

Uansett her er oppskriften på grønn iste:

-Ingefærrot

-Mynteblader

-Grønn te

-Lime eller sitron

-Søtning (her kan du bruke honning, stevia, sirup som yacon, maple eller agave)

Her har jeg brukt grønn te sencha, som er min favoritt for øyeblikket, og maple sirup.

Slik gjør du:

Kok opp 1 liter vann i en kjele og tilsett oppkuttet ingefær og lime og mynteblader. La det småkoke i noen minutter, før den kjøles ned litt, til ca. 70 grader. Deretter kan du tilsette 2-3 poser grønn te og ønsket type og mengde søtning. Når teen er blitt kaldere kan man sette den til avkjøling i kjøleskap for et par timer. Sil teen og hell den i glass, gjerne med noen isbiter. Isteen holder noen dager i kjøleskap, bare vær obs på at den vil få mer og mer smak jo lenger den står, så ta ut blader, sitron og teposene når du synes den er sterk nok.

Ellers holder jeg på å flytte. Skal fortsette å bo i Sarpsborg, men her er det litt mer plass! Har kjøpt mye fint interiør så jeg gleder meg til å vise dere det endelige resultatet! 

 

Mørke bryn og hvitere tenner

Jeg er veldig glad i å gå uten sminke, spesielt nå om sommeren. Siden jeg er veldig lys, og har naturlig blondt hår, er også bryna og vippene helt lyse. Må si jeg er litt misunnelig på de som har kraftige, mørke bryn naturlig, men det er heldigvis ikke så vanskelig å få det. Lysere bryn kan selvfølgelig være fint også, men personlig synes jeg mørke bryn er det fineste på meg.

Jeg har farget brynene i mange år, og har alltid brukt det fra Depend(den permanente, ikke den ekspress varianten). I det siste har jeg kjøpt fra Sverige, da det er billigere og den holder lengre.

Man blander altså fargen som er på tube bed den kremen, jeg tar to deler med farge og en del krem. Det finnes ulike farger, selv bruker jeg naturbrun til bryna og svart om jeg farger vippene. Det bare å legge blandingen på, og vær nøye med å fjerne det som kommer utenfor med Q-tips, eller så farger man de små hårene i ansiktet også. Det skal sitte på i ca. 10 minutter, noe jeg ALLTID glemmer, derfor ender jeg opp med veldig mørke. Heldigvis lysner de til etterhvert.

Ser litt gal ut mens man har det på! En gang glemte jeg meg faktisk vekk og gikk sånn på butikken, fikk noen blikk da foråsidetsånn… haha

Her er det du trenger for å bleke tennene. NAO Coco er laget av 100% naturlig, aktivt kull fra kokosnøttskall. Det har blitt karbonisert gjennom høy varme, noe som lager porer i kullet. Dette gjør at det får høy absorpsjonsevne og dermed kan trekke til seg smuss og misfarging, uten å skade emaljen.

Bruk en myk tannbørste, gjerne av bambus. Fukt den før du dypper den ned i kullet og pusser tennene i et par minutter. Jeg pleier å gjøre dette kanskje annenhver uke.

Er veldig fornøyd med resultatet, og føler meg skikkelig fresh uten sminke!

Is og sjokolade til frokost

Noen ganger har jeg skikkelig cravings på noe søtt og godt på morgningen, men samtidig ønsker jeg å starte dagen med en sunn og næringsrik frokost. I dag lagde jeg nicecream og chocolate coconutt bliss balls. Det dekket søtsuget og er stappet med masse gode næringsstoffer. En perfekt start på dagen! 

Nicecream er en iskrem laget av frosne bananer og hva du måtte ønske å smaksette det med. I dag valgte jeg en sjokoladevariant, og brukte Supernature sin spirulina med mint og kakao. Spirulina er en blågrønn alge som inneholder protein, kraftige antioksidanter, høyt innhold av vitaminer og mineraler og klorofyll. Spirulina virker blant annet rensende, betennelsesdempende, positivt for huden, reduserer utmattelse/frigjøre energi, styrker immunforsvaret, regulerer blodtrykket og er bra for tarmfloraen på grunn av probiotisk effekt. Den sies også å være prestasjonsfremmende og gi økt konsentrasjon, trolig på grunn av innholdet av aminosyren L-tryptophan som er en forløper til nevrotransmitteren serotonin.

Oppskriften er:

– 4 små dadler eller 2 medjol dadler uten stein, lagt i bløtt over natten, eller kokende vann i 5 minutter

– 1 stor(eller 2 små) frosne bananer, tint i ca 5 minutter(bananene bør være ganske modne)

– 1 skje med spirulina mint og kakao eller rå/bake kakao(funker minst like bra)

Bland alt i en mixer til den har en softis-lignende konsistens og topp med bær, nøtter, frø osv. Jeg har brukt bringebær, blåbær, chiafrø, kakao nibs(rå biter av kakao), hempfrø og valnøtter.

Det er mange måter å variere nicecream på, ved å for eksempel tilsette peanøttsmør, vaniljestang, bær, mango, lønnesirup og valnøtter eller kokos.

Og så var det chocolate coconut bliss balls, eller sjokoladeboller om du vil. Disse er helt rå, veganske og supersunne! 

Du trenger:

– 10 Små dadler eller 5 medjol dadler uten stein

– 3 Never valnøtter(kan også bruke feks. cashewnøtter)

– 1 Skje kakao(kommer litt an på hvor sterk kakaosmak du ønsker, smak til)

– 1 skje kokosolje, jeg brukte MCT-olje fra helsekosten

MCT olje fra Cocosa består av mellomlange fettsyrer fra kokosolje som fordøyes lett, og gir rask energi som varer lenge.

-Du trenger også kokosmasse til å rulle bollene i, eller eventuelt nøtter/frø

Mix sammen i blender, form til små kuler, rull de i kokosmasse og sett i kjøleskap. De holder seg en stund i kjøleskapet, minst 3 dager.

Så er det bare å NYTE 😀

En dag i Madrid

Siden jeg studerte over et år i Madrid, tenkte jeg å gi dere et lite innblikk i hvordan en dag kunne se ut. Jeg hadde et veldig aktivt og sosialt liv, samtidig som det var mye å gjøre på skolen. Det var altså en ganske travel hverdag, men veldig gøy og spennende. Men noe av det jeg savner mest er kanskje det samholdet vi hadde der, vi var en skikkelig god gjeng(altså er jo fortsatt det, men blir ikke til at vi møtes så altfor ofte pga. avstand…)

Templo de debod parken med Cassandra og Marie <3

Startet som regel dagen med kaffe og frokost. Typisk spansk frokost er brød med olivenolje og en slags tomatsaus, enkelt og godt!

Deretter var det å dra på skolen og ha timer i psykologi. Skolen er utrolig fin, bare se her!

Var egentlig enda finere på ekte, det så litt uvirkelig ut haha. I tillegg var det badebasseng på skolen! Sykt digg!

Når skolen var ferdig pleide vi å samles for lunsj på skolen, for deretter å gå på biblioteket for å lese og jobbe med oppgaver, det var alltid noe å gjøre. Her kunne jeg sitte i alt fra et par timer til 10(!!). Når jeg satt lenge dro jeg som regel hjem for å spise og sove…

Jeg prøvde å få inn noen treninger i uka, og testet litt ulike aktiviteter. En periode drev jeg ut poledancing, noe som var veldig gøy men sykt tungt for armene!

Vis jeg ikke lagde mat, var det nok av steder å spise eller bestille hjem. Ofte ble det vegansk pizza fra Ay mi Madre. De har den beste veganske pizzaen jeg har smakt, med violife ost. Mmm! 

Dro ut endel med venner på kvelden, enten bare for et glass vin eller ut på klubb. Det var alltid veldig gøy! Dro jo ikke ut hver dag, men det var liv på byen uansett hvilken dag det var, om det var mandag eller lørdag.

Med Nana og Sara. Elsker bilder tatt med polaroid kamera, ønsker meg sånn!

Sunne tips

Jeg vil gjerne dele noen sunne tips med dere. Jeg har lenge vært opptatt av trening, kosthold og helse og i løpet av den tiden har jeg lært et par ting. 

Mmm Avokado toast med tomat, alfalfa spirer, koriander og maldonsalt

VANN: Du har sikkert hørt det før men det er utrolig viktig å drikke nok vann, spesielt på morgningen er kroppen veldig dehydrert. Det første jeg pleier å gjøre når jeg står opp er derfor å drikke 1-2 glass med vann. Om jeg har tid kvelden før kutter jeg gjerne opp litt frukt/bær eller agurk og legger det i vann som jeg har i kjøleskapet over natten, det er så friskt og godt! Vann hjelper å rense kroppen for toxiner, starter forbrenningen, gjør huden finere, gir litt metthetsfølelse, forbedrer energinivå og konsentrasjon og er spesielt viktig før trening.

Planlegge: I en aktiv hverdag kan det være vanskelig å få inn sunne og næringsrike måltider, det er derfor lurt å planlegge litt. Hvis man har litt ekstra tid en dag kan man lage Lunsj/middag for flere dager. For eksempel kan man koke opp quinoa/ris/pasta, ovnsbake grønnsaker og kutte opp salat, så kan man legge det i matbokser sammen med proteinkilde(feks. Linser, bønner, kikerter/hummus), avokado, frukt(feks. Granateple, jordbær, eple, tørket frukt) og frø.

Det er også lurt å ha sunn snacks tilgjengelig, slik som tørket frukt og nøtter, nøtte eller muslibarer, frukt og bær, gulrøtter og hummus, eple med kanel og peanuttsmør, rå bliss balls, bananbrød, hjemmelaget sjokoladepålegg (jeg kommer til å lage et innlegg med oppskrifter på sunn snacks).

Sollys: Jeg merker det skikkelig godt på humøret når jeg får litt sol på kroppen, og når jeg har vært ute i sollys. Prøv å kom deg ut når du har fri, gjerne spis frokosten eller ta morgenkaffen i sola, det er en god start på dagen! Sollys gjør at vi produserer D-vitamin og betaendorfin som begge gjør oss gladere.

Meditasjon: I perioder hvor jeg har vært veldig flink til å meditere merker jeg stor forskjell på angst og stressnivået, jeg blir i bedre humør, bedrer konsentrasjonen og gjør at jeg generelt føler mer velvære. Jeg har pleid å bruke guidede meditasjoner fra Youtube, noe som funker bra for meg, men det er mange måter å gjøre det på. På morgenen velger jeg gjerne meditasjon for positiv energi og på kvelden bruker jeg avslappende meditasjon. Det kan også være at du bare bruker litt tid i løpet av dagen til å kjenne på pusten, eller slappe av til naturmusikk mens man sitter på bussen osv. 

Probiotika: Gode bakterier er viktig for god magefunksjon og forbedrer immunforsvaret. Probiotika finnes i syrlige meieriprodukter(også i visse erstatningsprodukter som soyayoghurt), fermenterte grønnsaker, og fermenterte drikker. Finnes også i kapsler fra helsekosten. Kambucha har blitt min nye favorittdrikk nå på sommeren. Kambutcha er en fermentert te, der sukkeret blir omdannet og danner gode bakterier. I tillegg til å smake godt inneholder kambucha masse antioksidanter og glukonsyre som virker som naturlig detox. Jeg har kjøpt fra Captein Kambucha fra Life.no, men har veldig lyst til å lære å lage det selv. 

Frukt og grønt er noe av det sunneste du kan få i deg, og gode kilder til blant annet C-vitamin, kalsium, folat, jern, A-vitamin, betakaroten og jern. I tillegg gir det mye energi. En fin måte å få i seg ekstra frukt å grønnsaker er å lage juicer selv. Jeg har investert i en juicer, og det er jeg veldig glad for! Jeg lager mye juicer der jeg blander frukt og grønnsaker, og det smaker supergodt og friskt, i tillegg til å gi kroppen masse bra! Det er lurt å prøve å variere mye, men jeg har fortsatt noen favoritter jeg bruker i juice, jeg lager mye med eple og selleri, appelsin og gulrot, rødbete og vannmelon og sitron. Man kan også lage opp en mengde med juice av ingefær, sitron, chilli og honning og ta det som en shot. Ingefær har en rekke helsefordeler: den demper betennelse, motvirker kvalme, styrker immunforsvaret, senker blodtrykket, hjelper mot ømme muskler og motvirker hodepine. Chilli gir en kickstart på forbrenningen, forbedrer blodsirkulasjonen og frigir endorfiner!

Spirer: Spirer er proppfulle av næring i tillegg til at de setter ekstra smak og crunch til maten. De inneholder masse vitaminer, mineraler og protein. Før pleide jeg å kjøpe spirer ferdige på butikken, men fant ut at det er kjempeenkelt å dyrke det hjemme, dessuten mye billigere! Du trenger et spireglass, eller evt et tomt glass med et gassbind og en strikk over. De fleste frø skal bløtlegges 8-12timer og så skylles. Spirene skylles morgen og kveld, og er ferdig etter 3-5 dager og kan da legges i kjøleskap der de holder i rundt 5 dager. Jeg bruker ulike typer frø som broccoli, alfalfa, reddik og mungbønner. De er kjempegode på skiva, i salaten eller som topping på varmretter.

Håper du fikk litt inspirasjon!

Norsk sommer!

Jeg har vært veldig mye i Norge denne sommeren, og var også på en norgestur i fjor. Været har jo vært helt fantastisk, og jeg tror ikke jeg har vært så brun av å kun sole meg i Norge før. Siden det har vært så sykt varmt har jeg vært mye på stranda og generelt mye ute. Det er også endel man kan finne på, jeg har vært i Oslo endel, vært i stallen, gått tur med hunder, bada masse, spist is, vært med venner, spist ute, laget god mat og smoothies, juicer og drinker. For et år siden var  jeg også i Bergen, Stavanger, Lillehammer, hvor vi blant annet gikk flere toppturer. Norge har jo så vakker natur!

Dette er på Glengshølen i Sarpsborg, hvor jeg pleier å gå turer. Kjolen har mamma heklet, love it! Vil lære meg å hekle sånn også, tenk så gøy å lage sine egne klær, som er så fine.

Meg og vannmelonen min koser oss i havet. Vi drar som regel til Kålvika eller Høysand om vi drar på stranda.

Bikinitopp fra HM og underdel fra nelly. Nelly har de beste passformene på bikini underdeler synes jeg.

Er så fornøyd med brunfargen jeg har fått i Norge i år, og enda skal jeg reise på sydenferie om ikke så lenge! Jeg har brukt betakaroten i mange år og føler det hjelper bra for å få en dypere og langvarig brunfarge, i tillegg til at det hjelper mot soleksem, som jeg har vært plaget med. Jeg bruker også alltid solfaktor.

Kald smoothie i varmen! Skal snart lage et innlegg der jeg poster oppskriftene på mine favoritt smoothier og tilbehør.

Pride i Oslo! Fikk dessverre ikke vært med i år, men skal garantert feire neste år, enten det blir i Oslo eller annen storby.

Jeg lager verdens beste mojito, denne er laget med hjemmedyrket økologisk mynte.

Dette er på Operaen i Oslo. Var der og så Svanesjøen på storskjerm ute. Har selv danset ballett noen år og fikk litt lyst til å begynne igjen! Forestillingen var magisk og det var skikkelig god stemning på taket!

Søstrene på Fløydbanen i Bergen, skikkelig fin utsikt!

En av toppturene, dette er fra Besseggen!

Gamlebyen i Fredrikstad. Her er det skikkelig fint og koselig! Elsker de små koselige bakeriene og butikkene her 🙂